În acest moment e HOT Sponsorizarea Cursului  – „Proiect Facebook – Curs Full-Stack Developer” –  pentru elevii olimpici, studenții  cu rezultate deosebite la învățătură sau antreprenori care dovedesc skills-uri deosebite (vezi CAUZE și vezi cum SUSȚINEM SPONSORII ! 🙂 pentru a mări de la 60% gratuitate  cât oferim acum la 100% Gratuit pentru elevii olimpici si antreprenori.

Programul „Noi Sprijinim Excelența”!

Sponsorizăm costul Cursului  – „Proiect Facebook – Curs Full-Stack Developer” –  pentru elevii, studenții  cu rezultate deosebite la învățătură sau antreprenori care dovedesc skills-uri deosebite:

Oferim implicit reducere   -60% ca urmare a parteneriatului dintre: Asociatia RSI, Asociatia ARTI Craiova, Școala Româno-Britanică, firma PRO BST IT, firma Global Group Software Division.

Pentru o reducere de -100% inițiem campanii și căutăm colaboratori și voluntari  care să sprijine costul întregului curs sau parțial în mod  individual pentru anumiți elevi care doresc să urmeze cursul și doresc o reducere integrală.

Sunt eligibili pentru reduceri:

  • participanți la olimpiade (preferabil materii reale, skills-uri orientate spre programare)

  • elevi, studenți care dovedesc abilități algoritmice și interes pentru programare.

  • tineri care dovedesc printr-un tracking al proiectelor personale capacitate organizatorică și antreprenorială și care doresc să își pună în aplicare ideile de business prin participarea la Seria de Cursuri pe care noi am lansat-o : POA ( Project Oriented Approach)

Suporteri ai reducerii -60% pentru
Programul „Noi Sprijinim Excelența”:

We’d love To Meet You In Person Or Via The Web!

Pentru pre-sesiuni înscriere desfășurare Cursuri Craiova:

Office Craiova: Gheorghe Bibescu nr 15 A, Craiova (Partener: Școala Româno-Britanică / ARTI)
Phone: +4 0744 456 225
Email: [email protected]

[contact-form-7 id="12002" title="Contact Page Form"]


Pentru TOP 1% STARTUP-URI / Antreprenoriat și Programare!


Te așteptăm să înveți aplicând Proiecte REALE de SUCCES

Înscrie-te pentru Sesiuni de Mentorat